اهرام مصر، این سازه های اسرارآمیز هزاران ساله، همیشه در مرکز توجه باستانشناسا، نظریه پردازا و علاقه مندان به علوم ماورایی بودن. من که خودم یکی از آرزوهای زندگیم سفر به مصر و دیدن اهرام مصره. اما جدیدا اخباری شنیدم که این آرزو رو برام بزرگتر کرده! اخیراً شایعات و ادعاهای جدیدی درباره این بناهای عظیم مطرح شده که بار دیگه بحث ها رو داغ کرده… گفته شده که دانشمندان باستان شناس موفق شدن با کمک هوش مصنوعی شهری بزرگ و سازه های پیچیده ای رو در زیر اهرام مصر پیدا کنن که حتی عمقشون به 600 متر هم میرسه!! اما واقعیت چیه؟
فهرست مطالب
کشف اتاق های مخفی زیر هرم بزرگ جیزه
برخی باستانشناسا با استفاده از فناوری های پیشرفته مانند رادار نفوذ به زمین (GPR) ادعا کردن که شبکه هایی از تونل ها و اتاق های کشف نشده در زیر هرم بزرگ وجود داره. آیا این فضاها میتونن مقبره های فراموش شده یا حتی اسنادی از تمدن های پیشرفته تر باشن؟ این مطالعات و کشف های جدید حدس و گمان های زیادی رو پیرو این که در زیر اهرام مصر مجموعهای از سازههای عجیب و ناشناخته وجود داره، مطرح کردن.
طبق گزارش tribune، تیمی از دانشمندان دانشگاه پیزا و دانشگاه استراثکلاید با استفاده از فناوریهای پیشرفته مثل توموگرافی داپلر و رادار مصنوعی (SAR)، یک شبکه عظیم زیرزمینی زیر اهرام مصر کشف کردن! اما چیزی که پیدا شده چی بوده؟
- یک سیستم زیرزمینی ۲ کیلومتری که زیر هر سه هرم اصلی جیزه امتداد داره!
- ۸ چاه عمودی که با راهروهای مارپیچی احاطه شدن و تا عمق ۶۴۸ متری پایین میرن!
- در انتهای این چاهها، دو اتاق مکعبی غولپیکر وجود داره که هر کدام ۸۰ متر طول دارن!
به نظر میرسه که فعلا باید منتظر بمونیم تا ببینیم که چه اطلاعات دیگه ای از این کشف بزرگ فاش میشه. اگر این مورد حقیقت داشته باشه، اتفاق بزرگی در علم باستان شناسی و کشف تمدن های گذشته س!

نظریههای جالب درباره کاربرد اهرام
بعضی محققان فکر میکنن که اهرام فقط مقبره نبودن، بلکه ممکنه یک نیروگاه یا مرکز انتقال انرژی بوده باشن! چون این همه ساختار پیچیده فقط برای یک آرامگاه سلطنتی، کمی عجیب به نظر میرسه، نه؟
حتی نیکولا تسلا (بله، همان نابغه الکتریسیته!) سالها پیش حدس زده بود که اهرام برای جمعآوری انرژی زمین ساخته شدن. کریستوفر دان هم در کتابش به نام «نیروگاه جیزه» این ایده رو مطرح کرده که هرم بزرگ میتونسته انرژی لرزهای را به نیروی قابل استفاده تبدیل کنه!
اما باستان شناسا و مصرشناسا هنوز هم اصرار دارن که اهرام حدود ۴۵۰۰ سال پیش با ابزارهای ساده و رمپهای خاکی ساخته شدن. اما این کشفیات جدید همه رو شگفتزده کرده و سوالات بزرگی رو مطرح میکنه!

نظر دولت مصر درباره کشف شهری عظیم در زیر اهرام مصر
دولت مصر در مورد این کشفیات خیلی محتاطانه عمل میکنه و هنوز هیچ توضیح رسمی نداده. شاید میخوان مطمئن بشن قبل از اعلام عمومی، همه چیز رو دقیق بررسی کردن!
اما به نظر شما این ساختارهای زیرزمینی چه کاربردی میتونسته داشته باشه؟ آیا واقعاً اهرام مصر یک نیروگاه باستانی بودن؟ یا شاید هنوز اسرار بیشتری زیر شنهای مصر پنهان شده؟ 👇 کامنت کنید و بگید چه فکری میکنید! و اگر دوست داشتید، این مطلب رو با بقیه هم به اشتراک بذارید!
منبع خبر: نامبرلند